Ügymenet az újonnan érkezett társasházaink esetében

Ha profi, megbízható, a társasház és a lakók érdekeit maximálisan szem előtt tartó társasház kezelőt, közös képviselőt keres, első lépésként kérjük, töltse ki és küldje el a kapcsolatfelvételi lapot. Az űrlap elküldése még nem jár semmiféle kötelezettséggel, jelentkezését pedig bizalmasan kezeljük!

Adjon meg minél több adatot a társasházról (méret, lakások száma, építés éve, vannak-e garázsok, melléképületek, zöldterület nagysága stb.), mi pedig rövidesen megkeressük Önöket, ajánlatot teszünk, majd a lenti lépéseket követve átvesszük a társasház kezelését.

Előre is köszönjük a bizalmat!

I. Állapotfelmérés

Ahhoz, hogy egy Társasháznál a jó gazda szerepét betöltsük, az első és egyik legfontosabb feladatunk az épület állapotfelmérése, rövid és hosszú távú tervek elkészítése. Figyelembe véve a tulajdonosok igényeit, lakókörnyezetük és Társasházuk állapotát, megkeresve a legkönnyebben kigazdálkodható és végrehajtható megoldásokat.

társasház közös képviselő

II. Felülvizsgálat

Az átadott dokumentumokat követően kötelezően átvizsgáljuk a szolgáltatói és szolgáltatási szerződéseket, legyen az takarítás, liftkarbantartás, közmű szolgáltatás vagy épületbiztosítás. Megnézzük, lehet-e olcsóbb, jobb, kedvezőbb szerződéseket kötni, ha és amennyiben szükséges a Számvizsgáló Bizottsági Tagok felé javaslatot teszünk.

III. Optimalizálás

Megvizsgáljuk az elmúlt évek költségvetéseit, annak bevételi és kiadási oldalát.
A biztonságos gazdálkodás elvén, költségeket optimalizálunk és a soron következő közgyűlésen egy biztos és gazdaságos költségvetést és hozzátartozó közös költség kötelezettséget javasolunk.

társasház közös képviselő

IV. Fejlesztés

Egy Társasház életében fontos, hogy javítások, karbantartások, állagmegóvási- lakókörnyezet javító fejlesztések történjenek. Erre külön tervet készítünk és a közgyűlés elé tárjuk, legyen az rövid vagy hosszú távú megoldás figyelembe véve a lakástulajdonos igényeit, pénzügyi lehetőségeit. Ha lehetőség nyílik önkormányzati, állami vagy uniós pályázati lehetőségre, akkor arra külön felhívjuk ügyfeleink figyelmét.